Välkommen till Laxöringen kontor och konferens

Laxöringen kontor och konferens drivs av IOGT-NTO föreningen i Kalmar. Vi erbjuder platser i kontorshotell, lokaler till föreningsverksamhet, allmänna samlingslokaler samt konferenslokaler. Boka konferens hos oss och vi kan ta hand om allt från teknik, fika, lunch och planering.

Laxöringen kontor och konferens erbjuder moderna konferens och samlingslokaler med teknik som skall fylla era behov.
Vi ordnar också gärna med fika och lunch catering. Kontakt oss för prisförslag och vad mer vi kan hjälpa dig med.

Mer information hittar du på vår egna hemsida, www.laxoringen.se

För bokning och förfrågningar
0480 141 68 eller [email protected]                                                

Våra lokaler

Hösten

Med färger i rostrött och brunt förs tankarna till höstens djupa färger och doft av jord. Detta rum passar det större mötet och rymmer ca 50 personer i skolsittning och 70 personer i biosittning. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

Våren

Det näst minsta rummet i huset väcker en känsla av grönskande björkar och vårblommor. Här inne sitter man bekvämt 20 personer i styrelsesittning och ungefär 30 personer i biosittning. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

Sommaren

Det mellanstora rummet i huset. Med eget kök perfekt till studiecirkeln i matlagning. 3 runda bord med 8 platser runt varje. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

Vintern (snart tillbaka)

Vårt minsta konferens rum i huset väcker tankarna om den krispiga första frostnatten med sina ljusa och beigea kulörer. Här finns plats för cirka 10 personer runt stort ”styrelsbord” och är det optimala rummet för det lilla mötet. Lokalen är utrustad med trådlöst internet via fiber och en fast projektor och högtalare.

Caféet

Rummet som man möts av direkt när man kommer in på första plan samma plan de andra rummen finns på. 8 Cafébord med 4 stolar = 32 platser. Kan fyllas på med andra stolar till ca 50 personer. Finns ett fullutrustad kök, trådlöst internet och tillgång till portabel projektor.