Vad planerar din förening inför folknykterhetens vecka?

Vi vill gärna veta vad din förening planerar för aktiviteter i anslutning till Folknykterhetens vecka 23-29 maj 2022. Om du skickar in ditt tips så kan vi sammanställa alla aktiviteter här på Distrikt Sydosts hemsida. Fyll gärna i formuläret nedanför!

Folknykterhetens dag firas traditionsenligt på Kristi Himmelsfärdsdag i maj varje år men IOGT-NTO:s distrikt och föreningar ordnar vanligtvis aktiviteter under hela veckan, därför kallar vi det Folknykterhetens vecka – FNV.

FNV är en politisk kampanj där föreningar och distrikt lyfter drogpolitiska frågor som är viktiga inom IOGT-NTO. Aktiviteterna kan ske i den egna lokalen eller i anslutning till den – eller digitalt. Många föreningar samverkar också med kommuner, NBV eller andra organisationer vilket innebär att vi kan synas på flera platser och nå ännu fler människor med vårt budskap.

Har du tips om evenemang som sker i din förening under Folknykterhetens vecka så kan du lämna det i nedanstående formulär: