Öppen Scen har fått ben. Under några fredagskvällar i höst så kommer IOGT-NTO Sydost öppna upp för alla som vill stilla sin hunger att uppträda inför publik. Välkommen till Öppen Scen Turnén i västra Östergötland! 

Om du tycker om att sjunga, spela, dansa, läsa poesi, berätta en historia eller något annat spännande så är scenen öppen för dig. Det kan bli startskottet för något stort! Tanken med kvällen är att den ska vara till för alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.
Och du som bara vill njuta av andras talang är förstås välkommen i publiken. Det är fri entré och i fiket kan du köpa kaffe/läsk och fikabröd. Vare sig du kommer som artist eller publik är du Varmt välkommen!

Turnéschema: 
Mjölby 8/10 klockan 19-21. Adress: Parkgatan 9 (Logen David) 
Vadstena 15/10 klockan 19-21. Adress: Stockmakaregatan 8 (Godtemplargården) 
Motala 22/10 klockan 19-21. Adress: Poppelgatan 6 (Godtemplargården) 
Finspång 29/10 klockan 19-21. Adress: Torstorpsvägen 30 (IOGT-NTO-lokalen Hvilan) 
Boxholm 12/11 klockan 19-21. Adress: Nygatan9 (samarbete med Sångarbröderna i Boxholm)

Frågor? 
Om du har frågor så ringer/sms:ar du till verksamhetsutvecklare Rossar Svenneling Vestin på telefon 073 – 060 43 11 eller mejlar rossar.vestin@iogt.se