Värva och vinn i sommar!

Vill du glida runt på en elskoter? Frossa i glass? Vill du lära känna fler och dela erfarenheter i en nykter gemenskap? Perfekt, då skall du värva till IOGT-NTO i sommar! För varje värvad medlem under perioden 15 juni – 15 augusti får du som medlem i IOGT-NTO Sydost en lott i vårt elskoter lotteri! Dessutom får du och den nya medlemmen en glasscheck på sms!

Vi vill bli fler!
Värva alla dina vänner och alla du känner (och alla andra) i sommar! Kanske är det bara frågan som saknas?

Tävlingen!

  • Pågår mellan 15 juni-15 augusti
  • 1 värvad medlem = 1 lott
  • En glass till dig och en till den nya medlemmen!

Du behöver inte rapportera att du värvat en medlem, vi håller löpande koll i medlemsregistret och registrerar lotter och skickar ut glasscheckar löpande!

Enklaste sättet att registrera din värvning är via IOGT-NTOs ”mina sidor” där du loggar in med ditt BankID. Där hittar du en värvningslänk, när den nya medlemmen fyllt i din länk registreras det automatiskt att det är du som värvat personen! Mina sidor hittar du här : Mina sidor

 

*Tävlingen gäller enbart för dig som är medlem i IOGT-NTO Sydost, men den nya medlemmen kan finnas vart som i IOGT-NTO landet