Säg Hej till vår nya verksamhetsutvecklare Rossar!

Allas vår egna Tomas Nylén går snart i pension, och därför välkomnar vi nu Rossar Vestin som ny verksamhetsutvecklare i Team Sydost, med placering i Jönköping.  Rossar tillträder sin tjänst den 21 juni, och kommer framförallt arbeta mot föreningarna i Jönköpings län, vissa föreningar i Östergötland, medlemskommunikation och en hel del annan verksamhetsutveckling. 

Vi har bett Rossar att presentera sig själv, så ni och vi har möjlighet att lära känna honom lite innan han börjar hos oss.

– Jag är en östgöte som har hamnat på Småländska Höglandet eftersom kärleken till en underbar Värmlandstös förde mig till ett hus på landet utanför Lekeryd. Innan jag nu den 21 juni börjar som verksamhetsutvecklare i Team Sydost, med placering på kontoret i Jönköping, så har jag varit lärare i matematik och naturorienterande ämnen lite runtom i Östergötland och Småland. Mina studier till lärare har jag bedrivit i Gävle och där började även min inre föreningsmänniska blomstra genom uppdrag i studenttidning och studentkår.

En sak jag brinner för är den lyx det innebär att ha kunskap och föra den vidare till andra människor på olika sätt. Det har jag förutom i lärarrollen även fått utlopp för som certifierad guide i Mjölby och som multikonstnär. På fritiden gillar jag till exempel att förkovra mig ytterligare, gå promenader, läsa och måla.

Jag har fram till idag mest varit en passiv medlem av nykterhetsrörelsen men det har jag ändå varit i olika former sedan jag som liten gick på Filmklubb på Logen David i Mjölby och fick tidningen Struten hemskickad i brevlådan. IOGT-NTO:s medlemstidning Accent var min största förebild när jag var chefredaktör på studenttidning. Det ska bli kul och spännande att själv få vara en del av nykterhetsrörelsen och ta organisationen framåt!

Varmt välkommen Rossar, vi ser fram emot att tillsammans med dig ta organisationen framåt!